Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.7.0.) in /customers/1/b/3/c5qb18p09/webroots/r440025/wp-includes/functions.php on line 5905

Drømmemøbler

Drømmer du om et møbel eller en innredning som ikke finnes i butikk?  Du kan likevel få akkurat det du vil ha. Trappeprodusenten har spesialisert seg på å produsere møbler etter kundens ønsker og behov.

Spesialdesign

De dyktige møbelsnekkerne hos Trappeprodusenten kan oppfylle ønskene dine.
– Vår spesialitet er å designe, fremstille og tilpasse akkurat det møbelet eller den innredningen kunden trenger, sier Agnar Ask hos Trappeprodusenten. De kan også foreslå fine og smarte løsninger du kanskje ikke hadde tenkt på selv.
– Vi kan lage nesten hva som helst, både i utforming, materialvalg og overflatebehandling.
– Det er skikkelig gøy å levere til glade kunder som har fått akkurat den løsningen de ønsket seg. Kjøper du ferdige møbler må du ofte gå på kompromiss med enten utseende eller mål. Vi lager enkelt og greit det kunden vil ha, sier Agnar.
Han viser frem både spisebord, vitrineskap og baderoms innredning som er laget på bestilling.
Skikkelig stilige møbler, i flott treverk og med en utførelse som oser kvalitet og godt håndverk.

12x2
Dette spisebordet er et godt eksempel på hva som er mulig å få til når man kombinerer gode idéer med nøyaktig og solid håndverk. Bordet står på sin faste plass i stuen, og spissen mot vinduet peker nøyaktig mot nord. Kunden tok kompassretningen, og Trappeprodusenten stod for designet av rosetten. Tresortene wenge (hovedplate og svarte parti), eik (lyse parti) og rød jatoba (rødbrune parti) ble benyttet i produksjonen.

Kvalitet

Dette er unike møbler som ingen andre har. Agnar er vant til at folk ikke vurderer denne løsningen fordi de tror at det blir for dyrt.
– Disse møblene er ikke de rimeligste, men det blir ikke alltid så mye dyrere enn masseproduserte kvalitetsmøbler, sier han og legger til at hans møbler holder enda bedre kvalitet. Alle deler er av helt tre. Sammenføyninger og detaljer er håndverksmessig utført. Treverket er gjennomfarget og får en god og holdbar overflatebehandling. Du får kvalitet og utførelse av ypperste klasse.
– Det er trolig rimeligere enn mange antar, spesielt i forhold til kvaliteten.
– Og du får mye for pengene når de stolte håndverkerne våre legger sin sjel i detaljene, smiler Agnar.

Ulike tresorter

Trappeprodusenten kan tilby alt fra furu til mer eksklusive tresorter. Det mest populære nå er eik, gjerne lys eik.
– Det er et sterkt og holdbart materiale, og man kan påvirke stilen med ulike overflatebehandlinger.
Det Agnar ikke vet om de ulike tresortene og deres egenskaper, er ikke verd å vite.
– Materialvalget vil selvsagt påvirke prisen, men vi kan tilby nesten hva som helst. Vi henter treverk av god kvalitet fra hele verden. Vi viser deg gjerne hvilke muligheter som finnes, sier Agnar Ask.
Trappeprodusenten har produsert trapper i tre generasjoner. Agnar har lært trappesnekring av far og farfar og er med rette stolt av faget sitt. Han har også et godt øye for design, og tilpasser trappen både i form og stil slik at det blir perfekt hver gang.

 

Les mer om Trappeprodusenten sine trapper her, og møbler og interiør her.

Ønsker du unike trapper og møbler i ditt hus? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat!

13x
Mange velger lyse tresorter som material til møbler og interiør, og den sterke og holdbare eika er særlig populær for tiden. Eik er også en tretype som tar ulike typer overflatebehandlinger godt.
13x2
Detaljene er viktige, og det er kanskje i de små nyansene at den største forskjellen på spesialproduserte og masseproduserte møbler er å finne.

Trappeprodusenten AS

post@trappeprodusenten.no

+ 47 979 56 442