Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.7.0.) in /customers/1/b/3/c5qb18p09/webroots/r440025/wp-includes/functions.php on line 5905

Verkstedet

Vårt verksted inneholder en maskinpark som er spesialtilpasset trappeproduksjon og design av møbler i alle størrelser og fasonger.

Produksjon av trapper krever ekstra store maskiner og mye plass, noe som også skaper muligheter innenfor produksjon av praktmøbler som krever «det lille ekstra». Vi kan f.eks levere spisebord i heltre med bordplater på mange meter.

Vår lakkboks på 6m x 8m er hypermoderne og skifter ut 23.000 kubikk luft i timen! Dette sørger for at luften blir støvfri, og at det blir en veldig fin finish på lakkoverflaten. Dette er avgjørende for å få et tremøbel eller en trapp av aller beste kvalitet.

CNC-maskinen i vårt verksted er en stor datastyrt fres som kan frese ut lengder på opptil 5 meter og dybder på opptil 1,7 meter. I praksis vil dette si at det stort sett bare er fantasien som setter grenser for hva vi kan produsere i tre. Vi legger inn spesialmål for hvert møbel, og lar maskinen frese ut med presisjon på millimeternivå. Deretter etterbehandler og videreutvikler våre møbelsnekkere møblene slik at sluttproduktet får Trappeprodusentens unike kvalitet og design.


Solid erfaring og moderne pågangsmot

 

Det mest avanserte produksjonsutstyret i verden hjelper lite om man ikke har personer med kunnskap, erfaring og forståelse for faget til å operere det. De ansatte i Trappeprodusenten sikrer at du som kunde får det produktet du drømmer om.

Agnar

Daglig leder og eier Agnar Ask har vokst opp med trespon under føttene og en høvel i hendene. Alle som har snakket med Agnar vet at han brenner for alt som har med trearbeid å gjøre, og med stort engasjement og en solid dose stolthet i bunn sørger han for at alle produkter som blir levert fra Trappeprodusenten holder «millimeterstandarden» bedriften er kjent for.

Jostein

Jostein ble ansatt i 1972 og har vært en trofast og uvurderlig medarbeider siden. Jostein har passert pensjonsalderen, men han lever og ånder for sitt virke og bruker med glede sine over 40 år med erfaring til å produsere unike trapper og møbler. Kunnskapen Jostein besitter kan man ikke lese seg til eller lære på skolebenken. Den må opparbeides over tid. Lang tid…

Inge

Inge tilfører en helt spesiell kompetanse til Trappeprodusenten med sin utdannelse som snekker og treskjærer. Inge har vært med siden 2013, er oppdatert på moderne produksjonsprosesser innen faget, og har ansvar for drift av CNC-maskinen.

Ole Marius

Familiebedriften Trappeprodusenten er i ferd med å få et nytt kapittel. Agnar sin eldste sønn, Ole Marius, arbeider i dag som lærling og deltar i alle deler av produksjonen. Ole Marius vil ta fagbrev som operatør av CNC-maskinen.

Handtverk – Fagkunnskap – Innovasjon

Verdiene som ligger til grunn for alt vårt arbeid.

 

Trappeprodusenten AS

post@trappeprodusenten.no

+ 47 979 56 442