Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.7.0.) in /customers/1/b/3/c5qb18p09/webroots/r440025/wp-includes/functions.php on line 5905

Material

Alle våre trapper og møbler produseres i gjennomfarget tre, noe som er en stor fordel i forhold til slitasje. Tresortene kan behandles med ulike typer fargenyanser, slik at de kan bli både mørkere og lysere.

Under finner du et utvalg av de tresortene vi benytter oftest i vår produksjon. Om du har spesielle ønsker for din trapp eller ditt møbel tar vi imot dem med stor entusiasme. Vi jobber gjerne med andre materialer enn de som er listet opp på denne siden.

Jatoba

Trevirke av Jatoba (Brasiliansk Kirsebærtre) er veldig hardt og slitesterkt. Tresorten skifter kraftig og raskt farge, fra orangerødbrun til mørkerødbrun, og er rett og slett nydelig når den har modnet.

Wenge

Trevirke av Wenge er tungt og tett, med store åpne porer. Wenge brukes blant annet til møbler, gulv og trapper.

Eik

Trevirke av Eik er hardt og sterkt. Det brukes mye til bygningskonstruksjoner, gulv og møbler. Eikeveden er meget motstandsdyktig mot råte. Den vakre fargen og strukturen har gjort den svært populær. Veden er gylden med nyanser av gult og lyst brunt, noen ganger også med svak antydning av rødt.

Svart Eik

Trevirke av Eik er hardt og sterkt. Det brukes mye til bygningskonstruksjoner, gulv og møbler. Eikeveden er meget motstandsdyktig mot råte. Svart eik er amoniakkbehandlet, derfor er også svart eik gjennomfarget.

Merbau

Trevirke av Merbau har en særpreget karakter og en meget lang holdbarhet. Det er enkelt å vedlikeholde denne vakre og sterke tretypen, som i tidens løp bare blir vakrere og vakrere.

Bjørk

Trevirke av Bjørk benyttes innen fremstilling av møbler, innredninger, parkett, trapper og skaft på redskaper. Bjørk har lyst trevirke med grov struktur og pene store årrings-tegninger og egner seg meget godt til hvitlakkering.

Ask

Trevirke av Ask benyttes innen fremstilling av møbler, innredninger, parkett, trapper og skaft på redskaper. Tidligere også til ski og meier. Dette på grunn av treets seighet og styrke. Ask har lyst trevirke med grov struktur og pene store årrings-tegninger.

Bøk

Trevirke av Bøk er verdifullt og har stor økonomisk betydning. Trevirke av Bøk brukes i møbelproduksjon, parkett, ispinner, kjøkkenredskaper og trapper. Bøk egner seg meget godt til hvitlakkering.

Valnøtt

Trevirke av Valnøttre har stor styrke. Valnøtt anvendes først og fremst som dekkfinér til møbler, til dreiearbeider og til treskjæring.

Trappeprodusenten AS

post@trappeprodusenten.no

+ 47 979 56 442