Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.7.0.) in /customers/1/b/3/c5qb18p09/webroots/r440025/wp-includes/functions.php on line 5905

Trapp som sier wow

La trappen være fascinerende og inviterende! Gjør trappen til husets midtpunkt og la den ønske velkommen inn. Den tar deg opp eller ned, men kan også være et møbel som fremhever stilen og atmosfæren i huset.

Trappen først

For å oppnå dette er det lurt å velge trapp tidlig, enten du bygger eller rehabiliterer.
Hos Trappeprodusenten blir de ekstra glade når de får komme inn tidlig i et prosjekt. Håndverkerne der har et eget øye for gode trappeløsninger. For dem finnes det bare muligheter.
– Jo før vi får se hvilke muligheter som ligger i prosjektet, jo bedre løsninger kan vi komme fram til for å tilfredsstille kundens ønsker og behov, sier Agnar Ask hos Trappeprodusenten.
Og da tenker han både på design og funksjon. Trappen skal imponere med sitt utseende, og den skal være funksjonell.

MODERNE STIL: Dette er bare ett eksempel på en trapp i moderne stil.
MODERNE STIL: Dette er bare ett eksempel på en trapp i moderne stil.

Kreativ håndverker

Agnar har vokst opp med produksjon av trapper. Han har lært mye av det han kan av far og farfar. Han er en håndverker som synes det er gøy å få kombinere sitt håndverk med arkitektur.  Han lager ikke standard løsninger, han skreddersyr hver enkelt trapp. Agnar lyser av fagstolthet når han viser bilder fra ulike trapper han har bygget. De fleste løsningene er helt unike, og spesielt tilpasset sine omgivelser.
– Det er alltid spennende å dra på befaring for å kartlegge ønsker,  behov og bygningsmessige utfordringer. Det er interessant med nye oppdrag som stiller krav til oss som fagfolk. Og det er rene julaften å få løse utfordringene og se at kunden blir fornøyd, smiler Agnar.
Han viser bilder både fra hjem og næringsbygg. Her er alt fra tradisjonelle trapper i klassisk stil til hypermoderne trapper i stål og glass som nærmest svever i rommet. Løsningene er kreative og tilpasset på millimeteren. Trappesnekring er presisjon. Og de har så absolutt wow-faktor.

KLASSISK: Her er en av våre klassiske trapper.
KLASSISK: Her er en av våre klassiske trapper.

Krav og funksjon

Agnar og hans medarbeidere er selvsagt oppdaterte på den norske trappenormen, og alle trapper de leverer tilfredsstiller kravene til sikker utforming.
– Det er også viktig at trappen er god å gå i, sier Agnar. Han vet alt om hvordan en trapp skal utformes for å være behagelig å bevege seg i.
– Du merker det med en gang hvis en trapp er vond å gå i, sier Agnar som har en egen formel som han bruker for å få det optimale forholdet mellom innsteg og opptrinn.

STILIG KONTRAST: Noen ganger kan det være utrolig stilig å kombinere gammelt og nytt!
STILIG KONTRAST: Noen ganger kan det være utrolig stilig å kombinere gammelt og nytt!

All verdens trapper

Arkitekturen har mange eksempler på at trappen og dens plassering er designet for å ha en estetisk funksjon i huset. Vi liker trapper, og lar oss fascinere av vakre trapper.
Det er kanskje fordi trappen er sentral i mange fortellinger og myter. Trappen symboliserer menneskets ønske om at bevege seg over jorden. Et lite søk på nettet og du finner fantastiske bilder av fascinerende og usedvanlige trapper fra hele verden.
Verden er full av fantastiske, vakre trapper, noen av dem er signert Trappeprodusenten.

 

Trappeprodusenten kan hjelpe deg å skape din unike trapp– tilpasset dine ønsker og behov. Se vårt bildegalleri om du er på jakt etter inspirasjon.

Trappeprodusenten AS

post@trappeprodusenten.no

+ 47 979 56 442